תוצאה חריגה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

06/01/2010 | 16:12 | מאת: yshlomit

תוצאת בדיקת ANTI THYROID PEROXID מראה 3500 הרבה מעל הנורמה על פי הערכים של קופ"ח. על מה תוצאה זו מעידה? מודאגת מאוד

07/01/2010 | 19:42 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, הבדיקה מלמדת על נוכחות נוגדנים לאחד מאנזימי בלוטת התריס. נוגדנים אלה יכולים לעלות במצבים שונים- החל מדלקת חולפת של בלוטת התריס ועד מחלות אוטו-אימוניות הפוגעות בתפקוד הבלוטה באופן קבוע. לא ציינת תוצאות בדיקות נוספות ואת המופע בגינו נלקחו הבדיקות כך שלא אוכל להרחיב לגבי מצב מסוים זה או אחר. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה