CALCULATED OSMOL

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

06/01/2010 | 09:23 | מאת: ליסה

בבדיקת דם קיבלתי תוצאה של 297 (כאשר הטווח התקין הוא עד 295) מבקשת לדעת מה המשמעות. האם יש בעיה עם הכליות? האם יש מזון כלשהו שגורם לתוצאה זו? בתודה מראש ליסה

08/01/2010 | 09:39 | מאת: ד"ר יעל הס

מי ביקש את הבדיקה ולמה? בעיקרון החריגה מהנורמה היא קטנה ולדעתי לא ממש משמעותית.

05/08/2010 | 05:55 | מאת: ליסה

בהמשך לפנייתי הקודמת. קראתי באינטרנט שהמשמעות של הבדיקה מעידה על רעלים כלשהם בדם. הם יכולים להיות מסוג מתנול או אתילן גליקול. האם תוכלי בבקשה להסביר לי את המשמעות של המצאות חומרים אלה בדם. הנושא מעסיק אותי זמן רב. כמו כן מי המומחה הרפואי המתמחה בנושא זה ? האם המטולוג? בבקשה הסבירי לי על כך אינני מבקשת דברי הרגעה שהכל בסדר אני אוהבת להבין את הדברים. בתודה מראש ליסה

05/08/2010 | 05:55 | מאת: ליסה

בהמשך לפנייתי הקודמת. קראתי באינטרנט שהמשמעות של הבדיקה מעידה על רעלים כלשהם בדם. הם יכולים להיות מסוג מתנול או אתילן גליקול. האם תוכלי בבקשה להסביר לי את המשמעות של המצאות חומרים אלה בדם. הנושא מעסיק אותי זמן רב. כמו כן מי המומחה הרפואי המתמחה בנושא זה ? האם המטולוג? בבקשה הסבירי לי על כך אינני מבקשת דברי הרגעה שהכל בסדר אני אוהבת להבין את הדברים. בתודה מראש ליסה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה