ספירת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

22/12/2009 | 12:21 | מאת: ענת

שלום רב יש לי תינוק בן 1.2 בהמהלך 4 חד' סבל מדלקת אוזנים וכמובן חלק מהבדיקות שביצע היה ספירת דם. יש נתון בספירת הדם שמאוד מדאיג אותי הוא גבוה. הרופא המטפל לא ראה משהו חריג אחרת היה אומר. גם שהפנתי את צומת ליבו לנתון הנל תשובתו היתה ראיתי את תשובות בדיקות הדם. האם תוכל לעזור לי להבין מה הנתון הזה אומר בכלליותו והאם אני צריכה לדאוג. MONO% בשתי בדיקות 1) 22.2 2) 25.3 תודה רבה ענת נ.ב ניסיתי לבדוק במפרשי בדיקות למיניהם באינטרנט וכולם הצביעו על מחלת הנשיקה או תאים סרטניים.

22/12/2009 | 18:32 | מאת: ד"ר שי מזור

מונוציטים הם כדוריות גדולות שתפקידן להיות בראש המחנה בעת מחלה הם "בולעים" את גורם המחלה ומציגים אותו למערכת החיסון כדי שתיצור נוגדנים כנגד אותו גורם בכל ממחלה חריפה יש מומוציטים מחלת הנשיקה מתאפינת בלימפוציטים אטיפיים

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה