טריגולוצירידים וכולסטרול

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/12/2009 | 09:52 | מאת: שי

שלום דוקטור, אני בן 38 שוקל 92 ק"ג.גובה 1.72 לא מעשן כבר 4 חודשים, לא מבצע פעילות גופנית. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם עקב רצון להתאמן בחדר כושר.תוצאות חריגות בבדיקת הדם מבהילות. קולסטרול 300 HDL 37.3 LDL לא ניתן לבדוק NON HDL 262 טריגלוצירידים 650, סוכר בצום תקין,לחץ דם במנוחה תקין. האם אוכל להתאמן? דבר נוסף, URIC ACID B 7.8 Eosinophils % 6.1 גם אלו חריגות. האם מסוכן?

10/12/2009 | 10:59 | מאת: ד"ר שי מזור

יש לך BMI לפחות של 32 כלומר קיים עודף משקל ניכר יכול להיות שתוכל להתאמן אבל ברור שיש צורך דחוף בשינוי תזונתי ובטפול תרופתי ובעיקר בירידה במשקל הערכים שלך גבוהים

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה