בדיקות דם - NEUTROPHILS

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/12/2009 | 20:09 | מאת: תרי

שלום, אני בת 40 ערכתי בדיקות דם שגרתיות ורבובן יצאו תקינות למעט הערך NEUTROPHILS - שם הערך יצא 74.2% - האם מעיד על דלקת או בעיה כלשהי? אין לי חום ואני מרגישה היטב למעט מעט סחרחורות בזמן האחרון

04/12/2009 | 07:58 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, נאוטרופילים אכן מלמדים על זיהום, אך רמתם יכולה לעלות גם עקב זיהומים חולפים שאינם יתבטאו כמחלה. כמו כן רמתם יכולה להיות גבוהה זמן מה גם לאחר חלוף הזיהום. לא נראה כי מדובר בבעיה אך ניתן לערוך ספירת דם חוזרת בעוד מספר שבועות כדי לוודא חזרה לערכים תקינים. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה