אישור לקבלת בדיקות דם לאחר חודש ימים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/11/2009 | 09:22 | מאת: אסף

ביצעתי בדיקת דם בה היו ממצאים של כולסטרול גבוה וגם תקפודי כבד גבוהים (ALT). שיניתי את התזונה למשך חודש ימים ורציתי לעבור בדיקה נוספת לבדוק האם לתזונה יש השפעה מכרעת. בקופה אישרו לי לעשות בדיקה רק אחת לשלושה חודשים. כיצד אפשר לקבל הפנייה לבדיקה באופן פרטי או מה אפשר לבקש מהרופא על מנת שיאשר בדיקה לאחר חודש בלבד. תודה מראש

28/11/2009 | 14:38 | מאת: ד"ר שי מזור

אצלנו אתה יכול לעשות בדיקות דם כאוות נפשך אבל האם היית בצום בעת ביצוע בדיקת הדם? מה היו הערכים של בדיקות הדם?

28/11/2009 | 21:31 | מאת: אסף

דר מזור שלום, השבת לי בתשובתך כי "אצלינו ניתן לבצע בדיקות דם כמה שארצה", איפה זה אצלינו והאם יש לך מרפאה באיזור תל אביב? אם כן, האם צריך להביא את הבדיקות הקודמות? האם מקבלים אצלך רק הפנייה או מבצעים את הבדיקה במקום? תודה מראש, אסף

28/11/2009 | 22:56 | מאת: אורית

שבוע טוב!

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה