מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/11/2009 | 08:38 | מאת: עדי

שלום רב, ,בעבר נדבקתי במחלת הנשיקה כיום איני חולה בה,(בדיקת הדם מראה כי איני חולה בה כרגע אולם הנגיף עדין קיים)כיצד בכל זאת ניתן "להשמיד" את הנגיף שנמצא בגופי, באמצעות אילו תרופות? אודה לתשובתכם , עדי

29/11/2009 | 11:00 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, לאחר זיהום בנגיפים הגורמים למחלת הנשיקה, הגוף מייצר נוגדנים וברוב המוחלט של המקרים לא נותרים נגיפים בגוף. לא קיימת דרך להשמיד לגמרי נגיפים הנותרים רדומים בגוף (לדוגמא- שלבקת חוגרת), אך אין בכך סכנה מיידית. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה