בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/11/2009 | 09:23 | מאת: יעקב

אני בן 40 סובל מלחץ דם יחסית קצת גבוה די הרבה זמן ובזמן האחרון סובל מסחרחורות קשות. ביצעתי בדיקות דם לגביי זה ולהלן תוצאות חריגות מהנורמה: cholesterol 206 triglycerides 263 non-hdlcholesterol 169 ck 287 מה זה אומר? האם בגלל זה הסחרחורות? תודה מראש...

24/11/2009 | 16:49 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, אמנם רמות השומנים השונים מעט גבוהות, אך אין כל קשר בין ערכים אלה ללחץ דם או לסחרחורות.אמליץ לפנות אל רופא המשפחה כדי לדון בדרכים להורדת ערכי הכולסטרול וה TG וכן כדי לברר את ענין הסחרחורת. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה