תחושת נמנום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/11/2009 | 13:57 | מאת: מיכל

שלום, לאחרונה אני סובלת מידי פעם מתחושת נמנום באצבעות יד שמאל. אמא שלי סובלת מדבר דומה אך טרם בדקה את זה לעומק. ממה זה יכול לנבוע? האם זה יכול להיות תורשתי? בבדיקות הדם האחרונות היו לי כמה תוצאות חריגות האם זה יכול להיות קשור? ESR 1 hour= 26 בשתן: Bilirubin =2 Leucocytes = 500 אנא עזרתך תודה

19/11/2009 | 13:01 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, אין קשר בין בדיקות הדם והשתן לבין האצבעות. לא ציינת אילו אצבעות נרדמות לך. יתכן ומדובר במצב המצריך בירור וטיפול אורתופדי. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה