הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/02/2012 | 16:24 | מאת: שני

ד"ר אלוש שלום הייתי אצלך בהרצליה לפני מספר חודשים ובפגישה איבחנת אצלי פיברומיאלגיה ובנוסף קיבלתי הפניה להידרותרפיה. הטיפול במים מאוד עוזר לי אך מקופת החולים שלי(מכבי) קיבלתי בינתיים אישור ל6 טיפולים ועל מנת להמשיך בטיפולים אני זקוקה להמלצה להמשיך אותם ממך הבעיה היחידה היא שהתור הפנוי היחיד הוא ביוני ורציתי לדעת האם יש דרך לקצר את ההמתנה הארוכה הזו? תודה

12/02/2012 | 18:31 | מאת: סובלים פעמיים

זה בעיה אצל הרבה ראומטלוגים אני למשל צריך להחליף תרופות וגם אני מחכה לתור בעוד כחצי שנה אצל רופא אחר אין הרבה ראומטלוגים בקופה וזה המצב

27/02/2012 | 11:57 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שני שמחתי ליראות אותך אתמול ולדעת שאת מרגישה יותר טוב! מקווה שתקבלי אישור להמשך טיפול בהידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה