נכנסתי למועדון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/01/2012 | 20:57 | מאת: לא רוצה להיות מסכן

עברתי תאונה לפני קצת יותר מחצי שנה עם פגיעה מסוג צליפת שוט לאחרונה אובחנתי כסובל מפיברו ואני לא מוכן לזאת מה אפשר לעשות כדי לצאת מזה לגמרי רע לי עם הדבר הזה אני לא רוצה ולא אוהב את זה מוכן לנסות כל מה שאפשר כדי להיפטר מזה

06/02/2012 | 12:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, הנחישות שלך לצאת מזה היא העזרה הראשונה והיקרה ביותר שיש לך... אני ממליצה לך להקפיד על פעילות גופנית סדירה , על בסיס יומי, כגון הליכה, שחייה או אופניים. תבקש טיפולים בהידרוטרפיה עם טיפול ממוקם לצוואר אם רוב הכאבים מתרכזים שם. ותדבר עם הרופא שמטפל בך על צורך בטיפול תרופתי. בהצלחה!

06/02/2012 | 12:20 | מאת: לא רוצה להיות מסכן

אני כ"כ חושש ואני אפילו לא יודע לאיזה רופא ללכת הייתי אצל ראומטלוג שרשם לי תרופה לדיכאון (ולהרטבות לילה) ואני מפחד לקחת את זה. שמעתי שיש טיפול ניתוחי שגומר את העיניין במהירות האם יש איזשהו מידע על כך?

מנהל פורום פיברומיאלגיה