באר יעקב.

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/01/2012 | 19:52 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני כשמונה שנים אובחני כחולה בפיברומיאלגיה. מאז אני חיה כשהתסמינים הם חלק מחיי אך לא מנהלים אותי, נעזרת באופן קבוע בציפראמיל ונוטלת משכחי כאבים לפי הצורך. לאחרונה גברו כאבי הפרקים, השרירים והעצמות ומזה מס' ימים הכאב הפך חסין למשכחי כאבים סטנדרטים ואי הנוחות גדלה בצורה משמעותית. שמתי לב שבעת שינויים הורמונאלים ( מחזור, ביוץ) הכאב מתגבר. הייתי רוצה לקבל הערכה מחודשת של מצבי ולבדוק אופציה לשימוש בתרופות חדשות. אשמח לקבל המלצה לרופא או מרפאה העובדת עם קופת חולים מכבי.תודה.

02/02/2012 | 05:13 | מאת: אורנה

דפנה שלום במסגרת מכבי, רופאים המתמחים בפיברו: דר' אבלין יעקב המקבל בכפר סבא ובחדרה דר' אלוש ואלרי, מנהלת הפורום המקבלת בנתניה בהצלחה אורנה

02/02/2012 | 08:33 | מאת: דפנה

מנהל פורום פיברומיאלגיה