השרון 9 פת 050-2020783 נייד

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/01/2012 | 18:24 | מאת: אור-לי רוזנבלט

דר אלוש שלום אימי בת 65 וסובלת מפיברומיאלגיה קשהו בנוסף cll עם חסר בc1אסטראז ורגישות לאגיסרק ניסתה ליריקה בעבר שגרם לה למיגרנה קשה היא סובלת מכאבים קשים ממש עד דכאון תרופות לשיכוך כאבים כמו וולטרן לא עוזר מה עושים כייצד ניתן להקל עליה? אודה מאד מאד לתשובתך

31/01/2012 | 13:25 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורלי לאור השילוב של פיברומיאלגיה עם מרכיב של דיכאון, אני ממליצה לנסות טיפול בסימבלטה במינון התחלתי של 30 מג ובהמשך לעלות ל 60 מג. דברי עם הרופא המטפל שלה . בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה