זריקת דיפרוספאן

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/01/2012 | 10:12 | מאת: רחל יעקב

אבקש לקבל ייעוץ,בעלי סובל מאלרגיה חריפה שמלווה בנזלת וגירוד בפנים,הוא טופל במספר דרכים כדורים אריוס למשך חודש כדורי קלאריז ושום דבר לא עזר, מה שכן עוזר לו זה זריקת דיפרוספאן ברגע שהוא מקבל את הזריקה הכל עובר, התוקף של הזריקה בגוף שלו טוב לחודשיים בערך ואז חוזרת הנזלת. הוא עבר בדיקות שונות לאלרגיה אך לא מצאו למה הוא אלרגי. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהוא ימשיך לקבל את הזריקה כל חודשיים שלושה והאם זה פוגע בעתיד. והאם זה פוגע בתיפקוד המיני! אודה אם תענו לי אנחנו כבר נואשים. תודה מראש. רחל יעקב 0547337182.

15/01/2012 | 14:39 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רחל, לגבי זריקת דיפרוספן, בדרך כלל, טיפול זה לא יכול ליהיות פיתרון לטווח ארוך. לגבי הבעייה עצמה, את צריכה להפנות את השאלה למומחה באלרגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה