גראס רפואי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/11/2011 | 10:05 | מאת: אניתה

היי אני סובלת מיזה 3 שנים מי פיברומיאלגיה אני לא מצליחה לצאת לעבוד או לתפקד למרות כל הכדורים שהרופאים נותנים לי האם יש לי סיכוי לקבל אישור לגראס רפואי ואייך עושים זאת

28/11/2011 | 10:45 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אניטה, פיברומיאלגיה אינה מופיעה ברשימת המחלות שלהם ניתן לרשום גרס רפואי, ולאחרונה, אין יותר אישורים מהפסיכיאטר המחוזי למתן גרס לפיברומיאלגיה... בברכה

28/12/2011 | 22:19 | מאת: אין יותר טוב מקנאביס אין

את כל התרופות הכימיות שהורסות את הגוף מקבלים מרופא משום מה קנאביס רפואי טיבעי שלא גורם שום נזק לגוף לא מאשרים חבל שאני לא חי בהולנד עכשיו

מנהל פורום פיברומיאלגיה