המלצה על רופא לאבחון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/11/2011 | 06:37 | מאת: אורנה

דר' שלום אבקש את המלצתך על רופא במסגרת קופת חולים מכבי לאבחון פיברומיאלגיה. כמו כן ברצוני להודות לך על עבודת הקודש אשר את עושה בפורום, בתשובותייך לכל אותם אנשים אשר פונים אלייך בבקשת עזרה ומענה מתוך מצוקה וכאב אמיתי, ואני בתוכם. יישר כח!!!!! אורנה

28/11/2011 | 10:41 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורנה, אני אשמח לעזור לך אך אני מנועה מלהמליץ על רופאים (לטוב ולרע!) בפורום הזה. ישנם כמה ראומטולוגים שמטפלים בפיברומיאלגיה בקופת חולים מכבי. אני מקבלת מבוטחי מכבי בנתניה. בברכה

30/11/2011 | 18:36 | מאת: אורנה

שלום דר' אכן את צודקת לגבי ההמלצה על רופא אחר. קבעתי תור במרפאתך ל : 11.3.2012 יש בידי הפניה דחופה לראומטולוג, הייתי רוצה לפקסס אלייך את ההפניה, על מנת שאפשר יהיה להקדים את התור. בברכה אורנה

מנהל פורום פיברומיאלגיה