סימבאלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/11/2011 | 22:09 | מאת: מירי

זה היום השישי שאני לוקחת סימבאלטה. הלילה התעוררתי המון פעמים והשינה הייתה מופרעת כל הזמן. לאורך היום הייתי עייפה במיוחד, עצבנית ואף מדוכאת. למעשה מצבי רע יותר מאשר לפני לקיחת התרופה. האם מדובר בתופעות לוואי זמניות? אם כן כמה זמן בממוצע המצב נמשך?

28/11/2011 | 10:34 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מירי, התחלת עם מינון של 30 מג? יש להתחיל במינון הנמוך(30) ולחכות עוד כמה ימים ליראות אם תופעות אלא חולפות. כתרגישי טוב עם התרופה, ניתן לעלות ל 60 מג ליום. במידה ויש תופעות לוואי שנמשכים, אז תתיעצי עם הרופא המטפל שלך לגבי החלפת טיפול. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה