תסמינים של שפעת

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/10/2011 | 07:23 | מאת: פאני

בוקר טוב. לאחר כארבע שנים של כאבים ובדיקות שתוצאותיהן תקינות ללא ממצאים אובחנתי כסובלת מפיברומיאלגיה. בשנה האחרונה אני סובלת כמעט כל שלושה שבועות מתסמינים של שפעת, כאבים בכל הגוף, חולשה ולעתים אפילו שוכבת במיטה. זה לא בדיוק שפעת רק הרגשה של שפעת עם רגישות בגרון. האם זה יכול להיות חלק מתסמונת הפיברומיאלגיה? זו תחושה מעיקה . תודה רבה

22/10/2011 | 04:51 | מאת: אורחת

כן. זה אחד התסמינים. כדאי להתייעץ עם הרופא אם מדובר בחיידק או וירוס ולטפל בהתאם.

מנהל פורום פיברומיאלגיה