דאלית אל כרמל ת.ד. 3231

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/10/2011 | 13:55 | מאת: אמאל

שלום בשנת 2005 הייתי מעורבת בתאונת דרכים בחודש שביעי להיריון מאז ועד היום אני סובלת מכאיבים ראומאתיים בצוואר כתף גב טופלתי תרופתית ללא הטבה ממשית בדיקור סיני הרגשתי יותר טוב פזיוטרפיה ממש לא להפך טופלתי במרפאת כאב הייתה הטבה לתקופה אבל לאחרונה אני מרגישה תשישות צורך בשינה כל היום אני ישנה ועייפה עוד יותר כל פעולה כרוכה בכאב במיוחד בידיים בפרקים נסיתי להתחיל בהליכה יומית בבקר הכאב בכפות הרגליים פשוט היה בלתי נסבל בכל פנייה לרופא הם נותנים משככי באבים אני עייפה נפשית ופיזית מרגישה שהגיף בוגד בי כל פעם מחדש אין לי כח לעוד מסע של בדקות שממנו לא יוצא כלום אני אמא ל3 ילדים בת 34 רוצה לחיות חיים נורמליים ללמוד לעבוד להיות שם בשביל המשפחה שלי ( דודה שלי מצד אמא אובחנה כחולת פיברו וכל פעם שאנו מדברות היא טוענת שיש לנו אותם תסמינים ) אני זקוקה נואשות לטיפל אנא כווני אותי ותתצילי משפחה שלמה .

22/10/2011 | 05:03 | מאת: אורחת

יכול מאד להיות שיש לך פיברומיאלגיה. זה לרוב יכול לקרות כתוצאה מתאונה או מחלת הנשיקה וכד'. כדאי שתיבדקי אצל ראומטולוג שמבין בזה, שיאבחן אותך. להתגבר על זה, זה לא קל. אבל אולי יהיו לו פתרונות שיצליחו לעזור לך. והכי חשוב, לאהוב את עצמך כפי שאת. ולא לחשוש לבקש עזרה מהסביבה הקרובה, כשקשה לך.

מנהל פורום פיברומיאלגיה