סיכוי לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/10/2011 | 22:01 | מאת: דניאל

אני סובלת כ- 6 שבועות מקשיון עורף וכאבים בצוואר ובראש, צילומים+ סי.טי +מ.ר.י של ע"ש צווארי תקינים. לוקחת מההתחלה כדורים אנטי דלקתיים (החלפתי כבר 3 סוגים) וישנה עם ווליום. האם יש סיכוי שמדובר בפיברומיאלגיה? שמעתי כל כדור בשם אלטרולט שניתן לכאבים מסוג זה?

27/10/2011 | 11:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דניאל, את לא מציינת את גילך, דבר שיכול ליהיות רלוונטי, כי האפשריות האבחנתיות שונות לפי הגיל. יש לעקוב אחרי התפתחות הכאבים, ובנתיים לקבל טיפול סימפטומטי בפיזיוטרפיה ואנלגטיקה . ניתן גם לקחת אלטרולט בערב שיכול לסייע לכאבים. בברכה

27/10/2011 | 13:42 | מאת: דניאל

אני בת 42, ואני כבר 8 שבועות באותו מצב, אם יש לך משהו לחדש לי, אשמח לשמוע.

מנהל פורום פיברומיאלגיה