סימבאלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/09/2011 | 11:17 | מאת: נטלי

שלום. אני לוקחת סימבלאלטה 60 מ"ג כחודשיים. היתרון הוא שאיכות השינה שלי ממש מצויינת עם התרופה- גם אם כואב לי מאוד- נרדמת כמו מלאך. עם זאת אין כלל השפעה על כאבים. הרופא אומר שכדאי לקחת מינון זה לפחות 3 חודשים לפני שמעלים מינון ל 90 מ"ג. האם באמת יש סיכוי שעם 90 מ"ג המצב ישתפר? תודה מראש על התשובה.

22/09/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי, אם אין בכלל שיפור בכאבים לאחר חודשיים של 60 מג, לא הייתי מעלה את המינון אלא מוסיפה תרופה אחרת , למשל ליריקה , שהיא יעילה במיוחד בכאבים ואפשר לשלב עם סימבלטה כי מדובר בתרופות במנגנון שונה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה