פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/09/2011 | 12:42 | מאת: תרצה

שלום-בשנת 2009 אובחנתי במחלה פיבומיאלגיה+מעי רגיז-קיבלתי טיפול סינבלתה או לריקה-עד היום לא לקחתי שום טיפול חוץ מהדירותרפיה,יש קצת הקלה-אני מבצעת פעמיים הליכות של שעה- אבל בשנה וחציאני סובלת מתשישות כרונית -יש ימיים שאנני יכולה לתפקד-כל חודש לוקחת יומיים מהעבודה כדי לנוח-אני כל הזמן אני רוצה לישון-השאלה אני מוכנה לנסות לקחת רמוטיב לתקופה נסיון-אני נעזרת בתוספי מזון פשוט אין לי אנרגיה לתפקד.השאלה האם רמוטיב שזה כדור קל יכול לעזור מהיכדוך של מצב הבריאותי -לצערי יש לי עוד בעיות אחרות-תודה מראש-תרצה

18/09/2011 | 11:04 | מאת: נטלי

הי תרצה. לי אישית רמוטיב לא עזר כלל ולע עשה כלום. מצד שני גם לא הזיק. עם זאת שמעתי דיווחים של אנשים שזה כן עזר להם להרגעה. הכל ענין אישי. בהצלחה! :-)

מנהל פורום פיברומיאלגיה