האם זו פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/08/2011 | 22:35 | מאת: ענבל

במהלך השנה האחרונה הנני סובלת לסירוגין מחולשה בגפיים עליונות ותחתונות. זה בא והולך. עשיתי MRI צווארי ומח שיצאו תקינים. EMG שיצא תקין. האם תופעה כזו יכולה להתבטא כפיברומיאלגיה? מה אתם ממליצים שעוד אבדוק? אילו כיוונים / בדיקות?

04/09/2011 | 11:16 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ענבל, אני מבינה שאת סובלת מחולשה ולא מכאבים. את צריכה בדיקה של רופא נורולוג ,ומעקב. MRI ו EMG תקינים, דבר ששולל פגיעה בשרירים ועצבים של הגפיים. במידה וכל הבדיקה נורולוגית תקינה, כדאי להתחיל בפעילות גופנית מתונה על מנת לחזק את שרירי הגפיים, ולהפחית תחושה של חולשה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה