מה דעדכם על ד"ר נורברט קורלנד המטפל בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/08/2011 | 20:18 | מאת: יואל

בס"ד שמעתי שישנו רופא בכפר סבא בשם ד"ר נורברט קורלנד שמטפל בפיברומיאלגיה השמח לשמוע עליו אינפורמציה לטוב ולרע

26/08/2011 | 04:51 | מאת: אנונימית

כידוע לך אין מחווים דעות בפורומים על רופאים. הפורום המנוהל ע"י ד"ר אלוש ראומטולוגית בכירה מהמרכז הרפואי איכילוב, הינו פורום מקצועי הנותן מענה לחולי פיברומיאגליה. דרכי טיפול, שיטות טיפול,ייעוץ בשאלות אודות המחלה. אם יש לך שאלות בנושא הפיברומיאגיה תכתוב לד"ר אלוש והיא תענה לך בשמחה על כל שאלה. רפואה שלמה.

22/09/2013 | 14:16 | מאת: סיגל

האם יצא לך בסוף להגיע לרופא זה אם כן אשמח מאוד שתכתבי לי בפרטי אפילו אם הוא באמת מה שהוא אומר?

מנהל פורום פיברומיאלגיה