שרירים מכווצים בגב

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/08/2011 | 11:53 | מאת: רונן

שלום רב לאחר ניתוח מוצלח בL4-5 מלפני שנתיים. לפני כ-8 חודשים החלו שרירי הגב להתכווץ קלות ואז ההתכווצויות החמירו למצב שאני מתעורר באמצע הלילה מכאבים. קיבלתי ליריקה שעוזרת רק בשינה מבצע מתיחות ותרגילים בפיזיותרפיה אך אין שיפור ממשי,צילומי MRI ומיפוי עצמות תקינים למעט שחיקת דיסקים[מספר אורטופדים שללו פריצת דיסק] ראומטולוג שלל בעיה ראומטולוגית .טיפולי כירופרקט גם לא עזרו מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד פתרונות קיימים לדעתך?

12/08/2011 | 15:49 | מאת: רונן

במיפוי עצמות השני שבוצע שבוע שעבר נמצא קליטה מעט מוגברת בRT SACROILIAC REGION בן 44

מנהל פורום פיברומיאלגיה