אובד עצות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/06/2011 | 02:05 | מאת: קובי

אובחנתי בפיברו' לפני כשנה. קיבלתי טיפול מדהים שהרים אותי על הרגליים משכיבה של 24/7 במיטה לתפקוד כמעט מלא. התחלתי באלטרולט בלילה ולאחר מכן עברתי לציפרלקס ביום בלבד. ופעילות גופנית מתונה. אך הבעיה היתה ונותרה תופעת הלוואי של הכדורים בתפקוד המיני. הוחלף לי לויאפקס שאף החמיר את התופעה, ולאחר מכן ליריקה שגרמה לי לסחרחורות קשות (וסכנה אמיתית בנהיגה) כרגע אני ללא כדורים סובל מכאבים ומצבי מתדרדר. האם יש איזה פתרון למצב הזה ?

29/06/2011 | 12:00 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קובי, יש להקפיד על פעילות גופנית כגון הליכה או שחייה על בסיס קבוע, כל יום. ניתן גם לעשות הידרוטרפיה על מנת להקל על הכאבים. בברכה

30/06/2011 | 00:27 | מאת: קובי

אין בנתיים שום כדור ללא תופעות הלוואי האלו ?

מנהל פורום פיברומיאלגיה