CFS והליקובקטר

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/06/2011 | 20:07 | מאת: עייפון

יש משהו שמטריד אותי מזה 5 שנים אני לא עולה במשקל ולא הבנתי לפני 5 שנים חטפתי את הווירוס EBV , שלפני פחות משבוע אובחנתי חולה CFS , במשך השנים הללו היה לי חיידק בקיבה שכבר קיבלתי 3 טיפולים שלא צלחו , יש מישהו שמכיר את הסיטוצאיה הזאת ? האם יש סיכוי להיפטר מהחיידק בקיבה בשם הליקבקטר ?

13/06/2011 | 10:47 | מאת: ורד

יש ויש! צירוף של שני סוגי אנטיביוטיקה והוא נעלם יחד עם תחושת השריפה בקיבה. אינני יודעת לגבי השילוב של האנטיביוטיקה על תרופות אחרות שיש לך, אך בהחלט אפשרי להיפטר ממנו. לתשומת ליבך, במקרים רבים הימצאות החיידק הזה מעידה על כיב בקיבה (אולקוס). פנה לרופא משפחה או פנימאי טוב...

מנהל פורום פיברומיאלגיה