כאבי תופת

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/06/2011 | 21:54 | מאת: אלי

היי. אימי חולת פיברומאלגיה כבר 3 שנים. טופלה במרפאות כאב , פסכיאטריה וכו... אין מרפה לכאביה ושום תרופה אינה עוזרת או מקלה את הכאב. המון רופאים המליצו על קנביס רפואי,הגשנו בקשה איך היא נדחתה בטענה שכבר לא מספקים את הצמח לחולי פיברומאלגיה מה עושים??

29/06/2011 | 11:51 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אלי, קנביס רפואי לא ניתן לחולי פיברומיאלגיה כי אין מחקר שהוכיח שהוא יעיל לחולים אלא . אני מקווה שבקרוב תפתח בארץ מחקר בנושא זה ויהיה אפשר לגייס חולים . בנתיים, יש להקפיד על פעילות גופנית סדירה (שזו עדיין התרופה הטובה ביותר לפיברומיאלגיה) לעשות הידרוטרפיה ולבדוק איזה תרופות יכולות לעזור. בברכה

04/08/2011 | 19:19 | מאת: לא רופאה

ואם חסר לה שתיקח עם סידן - קלציום יש קשר ישיר לכאבים בגוף ולמחסור של הויטמין אני מדברת מתוך ניסיון אישי זה היה ועדיין הדבר היחידי שעזר לאורך זמן להפסקת הכאבים יש הרבה חומר על כך באינטרנט תחת הערך ויטמין 3D

מנהל פורום פיברומיאלגיה