מה אפשר לקבל במסגרת הקופה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/06/2011 | 10:39 | מאת: לירי

שלום רב, לאחר שנים של סבל, עזיבת מקום עבודה וניסיון להתמודדות עם כאביי לבד, לקחתי את עצמי ביידיים, נבדקתי וקיבלתי טייטל לבעייתי - פיברומיאלגייה. רוצה לברר, מה אפשר לקבל במסגרת הקופה או במסגרת אחרת? אני חברת קופת חולים כללית. תודה לירי (על שם ליריקה...)

09/06/2011 | 09:59 | מאת: דורית

ללירי שלום רב! אני קבלתי דרך קופ"ח כללית הפניינ לראומטולוג, מרפאת-כאב, ודרכם קבלתי אישורים לכדורים- סימבלטה(בלעתי קרוב לשנה, כולל העלאת מינונים, לא עזר...) ליריקה(עדיין לא התחלתי, חוששת...), אלטרולט, טרמדקס, ג'ילקס...עזרו במעט... כמו כן קבלתי סדרה של 12 טיפולי הידרותרפיה, שעזרו להקל על הכאב, זוהי סדרה שלישית שלי. אישרו ע"י מכתב המלצה של ראומטולוג. כל שנה מאשרים סדרה של 12 טיפולי הידרותרפיה את אישורי הכדורים קבלתי עם המלצת ראומטולוג ומרפאת כאב. תרגישי טוב והרבה בריאות, ד ו ר י ת

16/06/2011 | 14:17 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לירי, את צריכה רופא טוב שמתעסק בפיברומיאלגיה ולקבל הנחיות לטיפול כולל תרופות וטיפולים לא תרופתיים. אפשר לקבל טיפול בהידרוטרפיה דרך הקופה, וכן חלק מהתרופות. בכל מקרה, תתחילי בפעילות גופנית מתונה כגון שחייה אוהליכה על בסיס קבוע! בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה