תופעות חולשה לאחר מאמץ גדול בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/05/2011 | 13:07 | מאת: לנדוי נעמי

אני בת 62 מאובחנת בפיברומיאלגיה כבר כ 15 שנים, מבקשת לדעת האם מאמץ פיסי ( הליכה במשך שעה רוב הזמן בעליה) יכול להביא להחמרה בתופעות המחלה ובעיקר חולשה כללית עד לתחושת כמעט עילפון (ביום שלמחרת), כאבי ראש במשך מספר ימים לאחר המאמץ או שיתכן וצריך לבדוק דברים אחרים. תודה נעמי

30/05/2011 | 15:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נעמי, בפיברומיאלגיה, רצוי לבצע פעילות גופנית באופן מתון על בסיס יומי, עדיף על יותר משעה הליכה פעמיים בשבוע. בכל מקרה, במקרה שלך, כדאי לבצע הערכה קרדיאלית על מנת לשלול בעייה אחרת. בברכה

04/08/2011 | 19:23 | מאת: לא רופאה

למחסור של הויטמין ולעייפות וכאבים ועוד שלל תופעות שליליות יש קשר ישיר למחסור של הויטמין בגוף תיקראי על זה בגוגל תחת הערך ויטמין D3

מנהל פורום פיברומיאלגיה