פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/05/2011 | 17:33 | מאת: ליאונורה

ד"ר נכבדה שלום,בשנת 2007 קבעו שיש לי פיברומיאלגיה השתתפתי בקבוצת מחקר בקשר למוצר טיבעי שנותנים לספורטאים לצערי עלי זה לא השפיע כלל,אחרי זה ניתן לי טיפול אנטי דיכאוני למשך כמה חודשים אבל מאחר והתרופה גרמה לי להיות רדומה מאוד כל היום סרבתי להמשיך ואז הרופא סרב להמשיך לטפל בי כמו שהיה צפוי.מאז אוקטובר 2009 אני ללא טיפול,אני עדיין טוענת שהכאבים שיש לי הם בעצמות ולא פיברומיאלגיה לצערי אף אחד לא מתייחס לטענות שלי ברצינות,מאז אוגוסט 2010 אני במצב גרוע ביותר אני מתקשה לתפקד,נעזת בקביים בהליכה,רדומה מאוד כל הזמן ןמתוסבלת ובמידה מסוימת גם כועסת על חוסר העניין שבמצבי ע"י הרופאים אליהם פניתי,ראומטולוג שפניתי אליו קבע לי פגישה לעוד 4 חודשים ובנתיים מה?.

23/05/2011 | 12:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ליאונורה, את צריכה ראומטולוג שמבין ומטפל בפיברומיאלגיה ולא יסרב לטפל בך אם את מסרבת טיפול מסויים! צריך קודם כל לאשר את האבחנה ואז לטפל בשילוב של טיפול תרופתי ולא תרופתי. עד הפגישה עם הראומטולוג, אני ממליצה לך להתחיל בפעילות גופנית מתונה כגון הליכה או שחייה , באופן הדרגתי אך כל יום. בהצלחה

23/05/2011 | 20:32 | מאת: ליאונורה

תודה על תשובתך,לפי האבחנה של הרופא משנת 2007 אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה,אני אישית ממשיכה לטעון שזה אולי פיברומיאלגיה אבל אני חושבת שיש בעיה גם בעצמות ולטענה זו לצערי מסרבים להתייחס.לגבי פעילות גופנית אני הולכת כל יום כשני קילומטר,וכן עם הקביים אחרת אני נופלת לעיתים די קרובות,לשחות לצערי אני לא יודעת רק לטבוע.

מנהל פורום פיברומיאלגיה