אתם לא בודקים את הדבר הנכון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

21/05/2011 | 10:46 | מאת: לא רופאה

צריך לבדוק את הקשר בין מחסור בויטמין D3 לכאבים ולמחלות רבות נוספות ואם לוקחים את הויטמין עם סידן או בלי מה ההשפעות כל שאר המחקרים שלכם זה ביזבוז זמן וכסף

22/05/2011 | 06:04 | מאת: זהבה

אל תזלזלי במחקרים שלהם כי הם מאד חשובים. מאחר ומדובר במחלה גנטית משפחתית חשוב לדעת איזה גן פגום. כאשר עושים מחקרים מוצאים גם תרופות למחלות. מה הקשר בין ויטמין D3 לפיברומיאלגיה? אני לוקחת ויטמין D3 וטיפות ויטמין D וסובלת מהמחלה. אין לי מחסור בויטמין D חשוב מאד לתת אמון ברופאים העושים מלאכת קודש בטיפול בחולים.

מנהל פורום פיברומיאלגיה