סוואלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/05/2011 | 20:45 | מאת: מילי

שלום.שמעתי על תרופה לפיברומילגיה בשם SAVELA/Milnacipran האם קיימת בארץ?אשמח לדעת פרטים על התרופה וגם לגבי המחקרים שרשום למעלה: 1.שכיחות תסמינים של פלפיטציות (תחושת פעימות לב מואצות) בקרב חולים בתסמונת הפיברומיאלגיה-יש לי דופק מהיר וקבלתי תרופה לכך.האם אני מתאימה למחקר לדעתך? 2. בחירת הטיפול בכאב על בסיס מנגנוני: האם פרופיל מודולצית הכאב קובע את הצלחת הטיפול בכאב-מה הכוונה? האם עוד זקוקים למתנדבים תודה

21/05/2011 | 18:23 | מאת: זהבה

קופת חולים מכבי משתתפת בעלות טיפולי הידרותרפיה עליייך להביא מכתב מהראומטולוגית על המלצה לטיפול בהידרותרפיה. הקופה נותנת טופס 17 לטיפולי הידרותרפיה. בררי בסניף שלך היכן ניתן לקבל הידרותרפיה ע"ח הקופה. מנסיוני הטיפול מקל מאד על הכאב. בהצלחה !!!

23/05/2011 | 12:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מילי, מילנסיפרן נמצאת בארץ ונקראת איקסל. היא רשומה בארץ רק לדיכאון, ולכן, לא נמצאת בסל לטיפול בפיברומיאלגיה. לגבי המחקרים, תתקשרי למספר הרשום מעלה ונחזור אליך עם כל הפרטים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה