פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/05/2011 | 13:55 | מאת: רחלה

שלום אני סובלת מפיברומיאלגיה כבר 16 שנים המצב היום מחמיר יש לי נפיחות בצקתית ברגל ימין מלמעלה וקושי בהליכה ועבדתי בעבר ואני היום בבית העם ביטוח לאומי מכיר בפיברומיאלגיה .

16/05/2011 | 11:40 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רחלה, אם הנפיחות ברגל והקושי בהליכה הינם דברים חדשים, יש להיבדק על ידי רופא על מנת לשלול בעייה שאינה קשורה בפיברומיאלגיה. לגבי הביטוח לאומי, המחלה אינה רשומה באופן רשמי אך ניתן להגיש בקשה עם כל המסממכים הרפואיים והערכה של רופא תעסוקתי. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה