סימבלתה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/05/2011 | 00:00 | מאת: גנית

לאחר תרופות שונות הומלץ לי שימוש בסימבלתה אשר בעקבותיה חל שיפור ניכר אולם קופת הנחולים לא אישרה לי את התרופה מאחר "שאין לה התוויה לטיפול בפיברומילגיה "על ידי משרד בריאות ראיתי באיזשהוא מקום שבניגוד לנאמר משרד בריאות כן הרחיב את ההתוויה היכן אוכל למצוא את האינפרומציה באופן רשמי תודה

16/05/2011 | 11:37 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

לום גנית, התרופה רשומה במשרד הבריאות לטיפול בפיברומיאלגיה אך אינה כלולה בסל להתוויה זו. לכן , הקופה אינה חייבת לממן לך אותה.. במכבי, התרופה ניתנת לכל אלא שיש ביטוח משלים, בהמלצה של ראומטולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה