פיברואמיאלגיה ועוד..

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/05/2011 | 15:28 | מאת: מורן

שלום ד"ר, מה שלומך? לאחר זמן ממושך של כאבים בשורש כף היד, בכתף ובברך, ולאחר ש-3 רופאי אורטופד לא הצליחו לתת לי מענה, הופניתי לרופאת ראומטולגיה שסכמה את אבחנתה כך: tendinitis uns right wrist osteoarthritis knee (osteoaethrosis) rotator cuff synd right fibromyalgia פיברומיאלגיה נשמע לי קיצוני מדיי ממה שיש לי, אע"פ שיש לי כאבים חזקים בברך וביד ימין,ברצוני לדעת האם פעילות של אופניים וסטפר (כמו מדרגות) יכול להיות לי טוב? אני לפני טיול למזרח שאעשה בו בע"ה טראקים, האם ללכת הרבה ולהרים תיק יכול להוות עבורי בעיה? אודה מאוד לעזרה, סופשבוע נעים :)

16/05/2011 | 11:29 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

תפשלום מורן, לפי מה שרשום , את סובלת מבעיות מכאניות בברך, כתף ויד עם מרכיב נוסף של פיברומיאלגיה שכנראה לא מאד משמעותי. את לא מציינת את גילך. בכל אופן , לבצע פעילות גופנית הוא מבורך בכל מקרה, ניתן ללכת, במגבלה של הכאב בברך כמובן, ולהנות מהטיול!

21/05/2011 | 10:54 | מאת: לא רופאה

התופעות שציינת נישמעות כמו בעיה שנוצרת ממחוסר בויטמין ממליצה לך ליבדוק דחוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה