טיפולים אלטרנטיביים בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/05/2011 | 07:34 | מאת: זהבה

אני סובלת מביברומיאלגיה עם כאבים מופשטים בכל הגוף שהחמירו לאחרונה מאד. טופלתי בליריקה ועקב תופעות לוואי של סחרחורת חזקה ובחילות הופסק הטיפול. יש לי וורטיגו ולכן רופא המשפחה הפסיק את הטיפול בליריקה. אני הולכת עושה הידרותרפיה,ועדיין יש כאבים חזקים המגבילים אותי בתפקוד היומיומי. שאלותי: 1.האם ניתן לשלב שחיה פעמים בשבוע? 2.האם עיסוי רפואיים כמו שיאצו או רפלקסולוגיה יקל בכאב? 3. האם את ממליצה על יוגה?

12/05/2011 | 23:57 | מאת: רינת הודיה

היתי ממליצה לך מאוד לעשות טיפולי רפלקסולוגיה , הטיפול מאוד עוזר , שחיה והליכה רצוי יחד עם הקשבה לגוף , בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה