מתחילה להתייאש

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

30/04/2011 | 17:26 | מאת: סיגל

שלום לך מזה מעל חודשיים וחצי יש לי כאבים מופשטים בכל הגוף ישנם ימים שזה מורגש יותר וימים שזה פחות האבים בעיקר בידים כפות רגליים ראש, כאבי עיקצוצים מעצבנים, כאבים בפרקים, כאבים באצבעות הידיים ממש בכל הגוף הייתי אצל ראמטולוג ששלל פיברואמלגיה, הייתי אצל אורטופד וביצעתי בדיקות דם הכל יצא תקין יש לי הרגשה שהראמטולוג לא עלה על הפיברואמלגיה למרות שרופא המשפחה רשם שיש לו חשש שזה מה שיש לי, בינתיים אני סובלת מאוד מכאבים מטרידים מה לעשות?

01/05/2011 | 18:57 | מאת: סיגל

ביצעתי הבוקר שוב בדיקות דם ויש לי מס' דברים חורגים: C.R.P=0.8 G.P.T=45 מה זה אומר?

03/05/2011 | 21:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום סיגל, את מתארת מצב שבהחלט יכול להתאים לפיברומיאלגיה.יש לבצע בירור בכל זאת לשלול מחלות דלקתיות ונורולוגיות. במידה והכל תקין, יש לחזור לראומטולוג מומחה לפיברומיאלגיה. בברכה

03/05/2011 | 07:34 | מאת: אנונימי

או כמו למשל כאבי גב שמשגעים אותי כבר ואו כתף ימין שירדתי מכיסא גלגלים למיטה ובלמתי את עצמי עים היד הדומיננטית ימין כמובן ואו סתם כאבים שאני לא יודע את מקורם?

03/05/2011 | 07:46 | מאת: אנונימי

בחיפוש מדוייק יותר גם מצאתי את שאלתי

מנהל פורום פיברומיאלגיה