פיברו וכאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/04/2011 | 13:44 | מאת: טלי

יש לי ילדה בת 15 חולת פיברו שסובלת כל הזמן מכאבי ראש חזקים וסחרחורות ושום כדור כבר לא עוזר להוריד את הכאב האחרון שניסינו הוא טרמדקס שגם לא עובד היא לוקחת סימבלטה 30 אשמח לשמוע אם יש דרך להשקיט את הכאב תודה טלי

03/05/2011 | 21:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום טלי, יש קודם כל חשיבות רבה בלבדוק אם הכאבי ראש קשורים לפיברומיאלגיה. רצוי בדיקה והערכה של נורולוג, והדמייה לפי הצורך אם מדובר בכאבי ראש עקשניים. במידה ולא נמצאה סיבה לכאבי ראש, יש לטפל באופן כוללני בפיברומיאלגיה על מנת לשפר סימפטומים של המחלה, לרבות טיפול תרופתי, פעילות גופנית, הידרוטרפיה וטיפול פסיכולוגי לפי הצורך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה