תופעות לוואי של הפסקת סימבלטה- דחוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/04/2011 | 00:11 | מאת: פיברואית

שלום, אני בת 35 עם פיברומיאלגיה. נטלתי סימבלטה 30 מזה שנה וחצי. הפסקתי בהדרגה יום כן יום לא למשך שבועיים בעצת פסיכיאטר. לפני שבוע הפסקתי בכלל. מאז יש לי סחרחורות מטורפות, בכי ועצב. מתי זה יעבור? האם גם העצב והבכי יעברו? תודה

26/04/2011 | 13:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, אלא יכולים בהחלט ליהיות תופעות של הפסקת התרופה. בכל מקרה, כדאי להיתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל , במידה וישי מרכיב עדיין משמעותי של דיכאון, יתכן ואת זקוקה לטיפול אנטי-דיכאוני אחר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה