האם מגנזיום ולידו קאין יכול לגרום לגוש בשד

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/03/2011 | 00:04 | מאת: שושי

יש לי פיברומיאלגיה והיתחלתי לקבל מגנזיום .ולידו קאין. האם יש מצב שהחומר יכול לגרום לגוש בשד . היתי בערך 3 סטים של עירויים. ומקבלת תרופה בשם למיקטל ליצוב מצב הרוח . אשמח לדעת כי לא יודעת מה קורא לי . עשיתי ממוגרפיה אבל עד התור ארצה לדעת. ברור לי שאני אשאל כירוג. אבל אני שואלת בגלל חומר חדש .

29/03/2011 | 14:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שושי אין שום קשר ביןטיפול במגנזיום ולידוקאין והופעת גוש בשד. יש להתיחס לזה כמו אצל כל חולה אחרת , ולבצע את כל הבדיקות הדרושות. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה