כואב לי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/03/2011 | 21:01 | מאת: רונית

האם זה הגיוני שמחלה אחת לא מוגדרת ומוכרת תכאיב כל כך? אני כל הזמן בטוחה שיש לי משהו רציני וב"ה הבדיקות יוצאות תקינות אבל הכאבים והעייפות ממש פוגעים באיכות החיים למשל כבר כמה חודשים כואב לי מאוד בצד ימין של הצוואר ניסיתי אלטרנטבי ולא עזר אני פשוט מיואשת

23/03/2011 | 17:31 | מאת: דודי

רונית שלום, כחולה פיברו' מזה שנים ארוכות ורבות, אני חייב להזהירך שאם לא תסגלי במהרה הרגלים התואמים חיים עם המחלה, הכאב עשוי להתפשט, המחלה להחמיר, ואת לא תאמיני עוד כמה שנים לאיזה מקום נמוך הגעת. היאוש העכשווי ייראה כמו חופשה חלומית. עכשיו, כשאת עדיין מתפקדת, עשי מנוי לחדר כושר, ושלבי אימוני כוח עם אימונים אירוביים המשפרים סיבולת לב-ריאה. הרשמי לחוג התורם לגמישות השרירים, כמו יוגה, טאי-צ'י וכדומה. קבעי עם תזונאית, ובני לך תפריט שיחזק את הגוף שלך ויפחית את הכאב באופן טבעי. אל תצפי שימצאו משהו. ביום שימצאו, זה יהיה מאוחר מדי. עכשיו זה הזמן לקח את גורלך בידייך ולבנות לך שגרת חיים בריאה יותר, שאולי תקל עלייך ותפחית מהשפעת המחלה. נקווה שבינתיים הרופאים ילמדו מספיק בכדי למצוא מענה למחלה הארורה והשפעותיה. בהצלחה.

31/03/2011 | 02:26 | מאת: לא רופאה

למחסור של הויטמין הזה יש קשר לכאבים יש הרבה חומר קריאה על זה בגוגל מומלץ לקרוא וללמוד על זה גם לגבי ספורט לא מומלץ להגזים אלא בזהירות תרגיג טוב

מנהל פורום פיברומיאלגיה