פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/03/2011 | 19:38 | מאת: סובלת

בת 48 סובלת מפיברומיאלגיה. משתקת אותי ואת אורח חיי. ברצוני לדעת אם מחלה זו מוכרת נכון להיום בביטוח לאומי ומהם אחוזי הנכות הניתנים עבור מחלה זו. סובלת מכל הסימפטומים הקשורים לפיברומיאלגיה.

21/03/2011 | 15:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, פיברומיאלגיה אינה מופיעה בשמה ברשימת המחלות בביטוח לאומי , אך ניתן לשיג אחוזי נכות בהתאמה והשוואה למחלות מפרקיות אחרות. אחוזי הנכות הם בדרך כל בין 20-30 % לפי חומרת הסימפטומים. בברכה

22/03/2011 | 10:52 | מאת: לא רופאה

חשוב לקחת עם סידן כי הוא עוזר לאזן את החומציות שגרמה לדלקת ומיתבטאת בכאבים , יש הרבה חומר קריאה בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה