תופעות לוואי של כדורים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/02/2011 | 22:11 | מאת: אורי

שלום, אני סובל מCFS, מזה חודש וחצי מנסה וולבוטרין (אחרי כמה נסיונות של כדורים שלא עזרו, לא כתוצאה מדיכאון). מזה שבוע אני חש גירודים/עקצוצים בגוף, האם זה אחד מהסימפטומים של תשישות כרונית? אולי תופעת לוואי של וולבוטרין? תודה

28/02/2011 | 10:39 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורי, גירוד תמיד יכול ליהיות סימן של אלרגיה לתרופה חדשה... אך בהחלט גירודים ללא פריחה ועיקצוצים ניראים יותר קשורים לתסמונת של CFS שיכולה גם לכלול סימפטומים פונקציונאלים מסוג זה. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה