שאלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/02/2011 | 19:19 | מאת: jo

הי, אובחנתי בפיברומיאלגיה לפני חצי שנה ורציתי לברר אם זה קשור: כל כמה שבועות אני מתחילה להרגיש חולה כמו התחלה של מחלה: כאב גרון, חולשה, קצת סחרחורות, ממש כמו שפעת אבל בלי חום. זה עובר לי לאחר שבועיים - שלושה וחוזר אחרי שבועיים שלושה. זה יכול להיות תופעה של הפיברו? אם כן מה אפשר לעשות למנוע את זה? תודה

22/02/2011 | 19:26 | מאת: jo

שכחתי לציין שאני סובלת מדיכאון וחרדה, טופלתי בסימלטבה ל 3 שנים אבל אחרי 3 שנים התחילו לי תופעות של BRAIN ZAPS והיו לי גם בעיית ההרגשה של שפעת. תודה

23/02/2011 | 22:17 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך לפי התאור של אותם סימפטומים שחוזרים על עצמם ללא חום וכל פעם לתקופה יחסית ארוכה, לא ניראה שמדובר במחלה זיהומית אלא קרוב לוודאי קשור לפיברומיאלגיה. בברכה

16/03/2011 | 22:03 | מאת: לא רופאה

יתכן שיש לזה קשר לבעיה

מנהל פורום פיברומיאלגיה