ליווי הנחייתי למחלת הפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/02/2011 | 11:28 | מאת: שרון

שלום, הובחנתי לפני כשנה במחלת הפיברומיאלגיה. בינתיים אינני נוטלת תרופות כלל. האם קיים רופא/ה של קופת החולים המתמחה במחלה, שיכול להעניק ליווי לאורך ניסיונות הטיפול? אני ממש אובדת עצות, מאוד סובלת ללא מענה או הקלה. אשמח לעזרה או עצה... תודה :)

15/02/2011 | 10:02 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שרון, יש ראומטולוגים בכמעט כל קופת חולים, לצערי לא כולם מתעסקים או רוצים להתעסק בתחום הפיברומיאלגיה.. יש גם רופאי כאב שמטפלים בפיברומיאלגיה. בברכה

18/03/2011 | 06:30 | מאת: לא רופאה

יש קשר בין מחסור בויטמין לכאבים ולעוד מחלות רבות אפשר לקרוא על הנושא בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה