כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/02/2011 | 10:01 | מאת: מעין

לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים בזרועות ואחרי כמה ימים הן עברו.לכאבים קדמו סחרחורות והן חצים בחזה. לפני כשבוע התחילו שוב כאבים בזרועות והן ברגלים. ירדתי במשקל כי לא בא לי להאכול ואין לי חשק לעשות דברים. כלו הבדיקות שעברתי היו טובות. האם ללכת להיבדק לפיברומיאלגיה או לחכות עוד כמה שבועות שאולי הכאבים יעברו? אני פוחדת זה מלחיץ הכאבים האלה.

15/02/2011 | 09:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מעיין ניראה שאת מציגה סימפטומים של חרדה, ירידה במצב רוח.. אני ממליצה לך לבצע פעילות גופנית סדירה על בסיס יומי כגון הליכה או שחייה, דבר שיעזור על הכבאים בזרועות ורגליים, ישפיע לטובה על מצב הרוח וכן ימנע התפתחות של הכאבים לדבר קבוע יותר. בהצלחה

22/03/2011 | 19:14 | מאת: לא רופאה

למחסור של הויטמין הזה בגוף יש קשר לכאבים ולמחלות רבות נוספות כי תפקידו בעזרת הסידן לאזן את החומציות שנוצרת בגוף וגורמת לכאבים שליפעמים קוראים להם פיברומיאלגיה וליפעמים שמות אחרים תלוי לאיזה רופאים מגיעים על כל פנים ממליצה לך ליבדוק ,זה בדיקת דם פשוטה , אם חסר תיפני לאינדיקרינולוג הוא אמור להבין את החישוב שיש לעשות כי צריך לקחת את כמות הויטמין לפי היחס החסר וחשוב עם סידן כי זה נותן לגוף חומר זמין לעבוד איתו ואין לו צורך לימשוך סידן מהעצמות תהיי בריאה

20/05/2011 | 23:17 | מאת: אפי

אבל אני חושבת כמו ה"לא רופאה" שמעליי.. היא צודקת לחלוטין היו לי בעיות דומות אני חושבת שזה בנוסף חרדות ודיכאון אבל מה שכן עשיתי בדיקות והויטמין D שלי היה ברצפה והתחלתי לקחת כמוסות של ויטמין D של סולגאר ואחרי כמה חודשים הלכתי לבדיקות והכל היה טוב. אני חושבת שבאמת כדאי לך להבדק וללכת ליוועץ ברצינות עם רופא.

מנהל פורום פיברומיאלגיה