כאבים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/02/2011 | 10:30 | מאת: מגל

מזה כמה ימים יש לי כאבים בזרועות כולל באצבעות של הידיים, והן ברגליים, בכתפיים ואי נחות. הכאבים מתגברים בעיקר שאני שוכבת במיטה. לפני כחודשיים בעקבון סחרחורות ולחצים בחזה עברתי בדיקות שהראו שהכול בסדר. לפני כשבוע התחלתי לקחת ציפרלקס להורדת הלחצים. ואז התחילו הכאבים. האם יש קשר בין התרופה לכאבים? והאם את חושבת שיש סיבה להמשיך להעשות בדיקות? תודה מגל

13/02/2011 | 10:41 | מאת: מגל

בנוסף יש תחושה שהשרירים המדוברים שורפים לפעמים. יש כאבים גם במצח בעיקר מעל הגבות. בנוסף יש לי גרפסים גם אם אני לא אוכלת. ותחושה של קור.

13/02/2011 | 14:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מגל אני חושבת שצריך לחכות ליראות איך מתפתחים הכאבים בידיים ורגליים, ואם הם ממשיכים, יש לבצע בדיקות מעבדה ראומטולוגיות ולהבדק אצל ראומטולוג. בברכה

16/03/2011 | 22:26 | מאת: לא רופאה

להרבה מחלות וכאבים יש קשר ישיר למחסור בויטמין יש הרבה חומר קריאה בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה