התחיל כאבי גב שהחלו לי בעיקבות צליעה מפציעה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/02/2011 | 16:24 | מאת: תשובה

הייתי בועדות רפואיות ולא נימצא שום דבר חריג בגבי אבל זה כואב מאוד כיום אני על כסא גלגלים בקושי יכול לזוז ללא עזרת מישהו או על כיסא גלגלים לעשות פעולות בעצמי הכל כואב ודואב לי אני כבר לא יודע מה עלי לעשות? אני מטופל בליריקה באוקסוקונטין ועוד תרופות האים יתכן שכל המעוראות האלה באו בעיקבות היתנגשות בין תרופתית? יתכן שליריקה שהינה תרופה נוגדת כאב עיצבי מהווה כאן בעייה? או אולי משו אחר?האים יכול לךהיות שאני לוקה בפיברומיאלגה? אני מיואש וסובל מאוד כבר ממש לא איכפת לי איך יקראו לזה רק שהדוקטור יקל על סיבלי.

09/02/2011 | 16:36 | מאת: תשובה

ניזכרתי בזאת כי אני מאובחן ע"י פרופסור זערור עלוקה בהיצרות חמורה של עמוד השידרה התחתון ואף המליץ על ניתוח דחוף טני מפחד מניתוח בגב כי רופאים יעצו לי לא להינתח אבל יחד עים זה החלו תופעות שלא ידעתי קודם לכן כמו בריחת שתן ולפעמים גם צואה יחד עים כאבי תופת בגב תחתון.יש לי עוד פציעות וניתוחים כמו הרניה ואפנדיציט ההרניה קרתה לי בצלקת הניתוחית וכמו כן קטיעת גליל עליון יד שמאל מכך שמצכונית בחניה נפלה עלי כשהרמתי בג'יק כדי להחליף גלגל וגם פציעה ברגלי ומכך אני צולע ואף יש לי רכב רפואי.

09/02/2011 | 16:40 | מאת: תשובה

שאלתי בעינה עומדת האים אני לוקה במחלה דאבת השרירים?

מנהל פורום פיברומיאלגיה