סימפטום הפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/02/2011 | 09:02 | מאת: נאוה

אני בת 54 תושבת ירושלים - כל שבוע לפחות פעם אחת אני כמה בבוקר עם הסימפטום הזה - כאבי ראש, כאבי שכמות, כאבי גב עם הקרנה לרגלים (רומוטולג איבחן שיש לי פיברומיאלגיה) מה עושים באותו יום רע - האם נשארים בבית לנוח או הולכים לעבודה כרגיל או שיש איזה פתרון אחר - אודה על תשובתך ד"ר ואלרי אלוש

07/02/2011 | 14:53 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נאוה אני מבינה ממך שבסך הכל , רוב הימים את מרגישה טוב. אני חושבת שחשוב וכדאי להקפיד על פעילות גופנית מתונה וסדירה על מנת למנוע ככל האפשר ימים פחות טובים כאלא. וגם אם יש יום כזה, כדאי דווקא לנסות שחייה או הליכה או פעילות אחרת מתונה על מנת לשפר את ההרגשה. בברכה

16/03/2011 | 22:10 | מאת: לא רופאה

יש למחסור בויטמין קשר ישיר לכאבים תיקראי על זה בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה